Akdeniz'den üyelere kosgeb duyurusu

Direk bankaya müracaat edecekler

Akdeniz'den üyelere kosgeb duyurusu

Nevin Özbakan

Bartın Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), tarafından verilen 2017 yılı sıfır faizli işletme kredisi faiz desteğiyle ilgili oda üyelerine duyuruda bulundu. Akdeniz, “KOSGEB 2017 yılı sıfır faizli işletme kredisi faiz desteği kapsamında kredi kullanımız uygun bulunduğuna dair mesaj gelenler hiç bir işlem yapmadan sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresindeki sayfasından başvuru formunuzun çıktısını alıp, direk bankaya müracaat edeceksiniz” dedi.

Bartın Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), tarafından verilen 2017 yılı sıfır faizli işletme kredisi faiz desteğiyle ilgili oda üyelerine  duyuruda bulundu. KOSGEB’ten mesaj gelen üyelerin hiç bir işlem yapmadan sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresindeki sayfasından başvuru formunuzun çıktısını alıp, direk bankaya müracaat edeceklerini ifade eden Akdeniz, “ KOSGEB 2017 yılı sıfır faizli işletme kredisi faiz desteği kapsamında kredi kullanımız uygun bulunduğuna dair mesaj gelenler hiç bir işlem yapmadan sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresindeki sayfasından başvuru formunuzun çıktısını alıp, direk bankaya müracaat edeceksiniz. Banka tarafından kredi almanız uygun görülürse KOSGEB veri tabanına kayıt yapmayanların (daha önce KOSGEB veri tabanına ve KOSGEB İl müdürlüğüne evrakları teslim edenler başka işlem yapmayacak) kayıt yapmaları gerekmektedir” dedi.

İŞTE KREDİSİ UYGUN BULUNANLARIN YAPMASI GEREKENLER!

Banka tarafından kredisi uygun bulunan üyelere ne yapmaları gerektiğini de açıklayan Yılmaz Akdeniz, “Bankanız tarafından kredi almanız uygun görülmesi durumunda ise yine KOSGEB Bartın İl Müdürlüğüne evraklarını teslim etmeyenlerin, Esnaf Odalar Birliğinden en son güncellenmiş sicil gazetesini, 2015 yılı hesap özeti, yanında çalışan varsa SGK sicil numarası BAĞ-KUR’lu iseniz BAĞKUR numaranız, 2015 yılı çalışanlarım toplam gün sayısı bilgisini muhasebecinizden aldıktan sonra odamızdan alacakları mesleki faaliyet belgesi, imza sirküsü 2017 tarihli) ve kaşe ile birlikte odamıza bizzat gelmeleri durumunda KOSGEB veri tabanına kayıt yapmaları için 4 -5 Mart 2017 Cumartesi, Pazar odamız saat 13:00 ile 16:00 arası açık olup işlemlerinizin tamamlanmasında yardımcı olunacaktır. KOSGEB veri tabanına kayıt işlemi yapıldıktan sonra evrakları KOSGEB Bartın İl Müdürlüğüne teslim edeceksiniz. KOSGEB Bartın il Müdürlüğüne daha önce evraklarını teslim edenler sadece sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresindeki sayfasından başvuru formunuzun çıktısını alıp bankaya müracaat edeceksiniz. Başka işlem yapmanıza gerek yoktur”  şeklinde konuştu.