Akdeniz 'Köylerdeki abone işlemlerindeki sorun çözüldü'

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın genelinde köylerdeki binaların elektrik abone işlemlerindeki sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Akdeniz ayrıca Sanayi Sitesi PTT Şubesinin haftanın 3 günü yani Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri hizmet vermeye başladığını da ifade etti.

Akdeniz 'Köylerdeki abone işlemlerindeki sorun çözüldü'

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın genelinde köylerdeki binaların elektrik abone işlemlerindeki sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Bu konuda Enerjisa ve İl Özel İdaresine teşekkür eden Akdeniz, “İl ve ilçelerdeki köylerde bulunan binaların elektrik abone işlemlerindeki sorun Başkent Enerjisa kurumu ve Bartın İl Özel İdaresi yetkilileri ile yaptığım  istişareler sonucu çözüme kavuşmuştur. Bu sorunun çözümü noktasında bizlere büyük katkı sağlayıp,  her zaman  yardımcı olan Bartın İl Özel İdaresi Genel sekreter vekili sayın Metin Çetin beye ,Personeline ve Başkent Enerjisa kurumu Yeni bağlantı süpervizör Hasan Göksel Birinci’ye şahsım ve odamız üyeleri adına teşekkür ederim” dedi.

Sanayi Sitesi PTT Şubesi haftanın 3 günü hizmette

Sanayi Sitesi PTT Şubesinin haftanın 3 günü yani Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri hizmet vermeye başladığını da açıklayan Yılmaz Akdeniz, “Bazı PTT personellerinin corona vüris sebebiyle karantina altında olması ve personel yetersizliği sebebiyle daha önce hizmet veremeyen Sanayi Sitesindeki PTT Şubesi ile ilgili olarak görüşmelerim sonucunda Pazartesi-Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 3 gün hizmet verecektir. İlerleyen günlerde haftanın 5 gün süre ile hizmet vermeye devam edecektir” şeklinde konuştu.