Ak partili kadınlardan Hergün'e çalışan gazeteciler günü ziyareti

Kurtkaya: ' Basın demokrasimizin güçlenmesinde önemli bir faktördür'

Ak partili kadınlardan Hergün'e çalışan gazeteciler günü ziyareti

Nihal Çınçın

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın ve gazete ekibini ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nuray Akbaba, Hayriye Çıray, Gülten Bacaoğlu, Sacide Topuz, Fatma Piri be Hasibe Kalafat,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın ve gazete ekibini ziyaret etti. Çınçın ve gazete ekibinin Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Kurtkaya, “Bartın’da görev yapan siz değerli gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz. Basın, cumhuriyetimizin temel unsurlarından biri olan demokrasimizin güçlenmesinde önemli bir faktör ve olmazsa olmazıdır. Sizler halkımızın gözü, kulağı sesiniz. Biz siyasetçilerin halka ulaşmasında ve sesimizi halka duyurmada önemli bir vazife üstleniyorsunuz. Basının olmadığı bir ülkede demokrasiden söz edilemez” dedi.

ÇINÇIN: “HALKLA İÇ İÇEYİZ”

Kurtkaya ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretleri için teşekkür eden Nihal Çınçın, “Bu nazik ziyaretinizle hem bizleri mutlu ettiniz hem de onurlandırdınız. Elbette ki tüm basın kuruluşları halkımızın sesidir. Ama özellikle biz yerel basın, görev yaptığımız bölgede belki de diğer ulusal basın kuruluşlarından daha çok halkla iç içeyiz. Biz her zaman halkımızın sesi olmaya çalıştık” şeklinde konuştu.