AK Parti yeni parti binası açıldı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı döneminde Bartın'a ve teşkilata kazandırılan AK Parti İl Başkanlığı Binası, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından açıldı. Açılışta yeni parti binasında çok önemli kararlar almayı dileyen Genel Başkan Yardımcısı Kandemir 'Burada ilimizin bölgemizin meselelerini konuşup değerlendirip, çareler üreteceğiz. Burası bizim milletimizin evi' dedi.

AK Parti yeni parti binası açıldı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı döneminde Bartın’a ve teşkilata kazandırılan AK Parti İl Başkanlığı Binası,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından açıldı. Parti binasının açılışına Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in yanı sıra TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe, ilçe ve belde başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleriyle çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kandemir: “Burada milletimiz için çareler üreteceğiz”

Açılışta yeni parti binasında çok önemli kararlar almayı dileyen Genel Başkan Yardımcısı Kandemir “Bartın’da güzel bir hava yakaladık. Güzel işler yapanlar güzel mekanlarda çalışmayı vaat ederler. Bartın’da da bir arayışımız vardı. Milletvekilimiz, il başkanımız, teşkilatımız, gönüllü mensuplarımız el ele verdiler ve ortaya çok güzel bir il binası çıktı. Emeği geçen destek olan bütün teşkilat mensuplarımıza, AK Parti’ye gönül vermiş bütün büyüklerimize, hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ama mesele bu binaları inşa etmek değil, bu binaların içerisinde yapacağımız faaliyetler. Biz gönlünü merkeze koyan siyasetçileriz. İnşallah burada çok önemli kararlara imza atacağız. İlimizin, bölgemizin meselelerini konuşup değerlendirip, bunlara çareler üreteceğiz” dedi.

“Burası milletimizin evi”

Bartın’da partili olan ya da olmayan herkesi AK Parti Bartın İl Başkanlığına davet eden Erkan Kandemir “Buna vesile olacak bu mekanları bereketlendiren, oralara koşan gelen bizim başımızın tacı vatandaşlarımız ve hemşerilerimiz. Bunun için diliyor ve istiyoruz ki buralara hemşerilerimiz kendi evi gibi koşarak gelsin. Buralar bizim milletimizin evi böyle görüyoruz. Bu evi güzelleştirmek boynumuzun borcuydu. Bunu da başarmış olduk. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bartın’a selam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartınlılara selamını da ileten Kandemir “Sayın Cumhurbaşkanımızla dün telefonda görüştük. Kongrelerimizi değerlendirdik. Kendilerine Bartın’da bir müjdemizin de olduğunu söyledim. “Nasip olursa il başkanlığımızı taşıdık. İnşallah bunun da açılışını yapacağız” dedim. Sayın Cumhurbaşkanımız da “Mutlaka selamlarımı ilet. Bartın’a gelmeyi çok arzu ediyorum. İnşallah gelir arkadaşlarımızla, hemşerilerimizle buluşuruz” dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını da iletmiş olayım. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Erkan Kandemir’in konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da yeni parti binasının hayırlı uğurlu olmasını dilerken dualar eşliğinde binanın açılışı gerçekleştirildi.