AK Parti yeni binasında hizmete başladı

İl Başkanı Turhan Kalaycı döneminde Bartın'a kazandırılan AK Parti Bartın Teşkilatı Binası tamamlandı. AK Parti, şuanda yeni binasında vatandaşlara hizmet verip çalışmalarına devam ederken binanın açılışı 19 Ocak'ta Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapılacak.

AK Parti yeni binasında hizmete başladı

İl Başkanı Turhan Kalaycı döneminde Bartın’a kazandırılan AK Parti Bartın Teşkilatı Binası tamamlandı. AK Parti, şuanda yeni binasında vatandaşlara hizmet verip çalışmalarına devam ederken binanın açılışı 19 Ocak’ta  Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapılacak. Açılışın AK Parti İl Başkanlığı kongresinden önce 11.30’da yapılması planlanırken AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı binanın açılışıyla ilgili “Bartın’daki kongremiz 19 Ocak itibariyle başlayacak. Saat 12.30 kongremizin başlama saati. Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda yapacağız. Tabi aynı zamanda 11.30’da da Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımıyla hem parti binamızın açılışını yapacağız hem de kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“Parti binamız bölgemizde tek”

Binanın bölgede tek olduğunu ifade eden Kalaycı “Benim 7 yıldan beri bir özlemim vardı. Misyonuyla, vizyonuyla, perspektifiyle yakışmayan bir binada duruyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız yerel seçimde buraya mitinge geldiği zaman açıkcası Sayın Cumhurbaşkanımız “Parti binasına da geçelim” diyecek diye aklım çıkmıştı. Dizlerimin bağı kopmuştu. Ön hazırlık yaptık ama o binamızda ne kadar ön hazırlık yapsanız Sayın Cumhurbaşkanımızın o binaya çıktığında bana sadece bakması yeterliydi. Allah’a hamd olsun partimize yakışır bir binada bundan sonraki misafirlerimizi ağırlayacağız. Bölgemizde tek bir binadır. Başka bir partide yok. Biz büyük bir aileyiz. Büyük bir aileye bundan daha da güzel binalar yakışır. Tabi bu mekanlar bizleri asla halkımızdan geri koymayacak burada daha güzel hizmet vermek için bu mekanları yaptık. İnşallah Bartın’a gelen ister AK Partili olsun ister olmasın her bir kardeşimizi partimize çay içmeye davet ediyoruz. Gelsinler bizleri ziyaret etsinler, bizde onları ziyaret edelim” şeklinde konuştu.