AK Parti, sahada yeni ekonomi modelini tanıttı

AK Parti Bartın İl Teşkilatı, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, yatırım-istihdam-üretim başlıklı yeni ekonomi programının içeriğini, broşür dağıtarak vatandaşlara anlattı.

AK Parti, sahada yeni ekonomi modelini tanıttı

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimiz tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ni anlatan broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız yeni ekonomi modeli hakkında fikir sahibi oluyor. Hükümetimizin tüm yaptığı icraatları sokak sokak ve ev ev anlatmaya devam edeceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizler AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti ile Türkiye kazanmaya devam edecek. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden şaşmadan güçlü Türkiye için daha çok çalışacağız. Asla yorulmayacağız” şeklinde konuştu.

 “Oynanmak istenen oyunları bozduk”

 Vatandaşların desteği ve takdiri ile karşılaştıklarını vurgulayan Başkan Kalaycı, “Dolar 20 lira, 25 lira olacak diyen felaket tellalları teker teker sustu. Bizler onların asıl amacının ne olduğunu gördük. Kur, faiz ve fiyat artışı üzerinden ülkemize milletimize oynanan oyunu görerek, durdurmayı başardık. Asgari ücreti yüzde 50’ye yakın arttırarak emekçi kesime soluk aldıracak tedbirler aldık. Biz, bir ve beraber oldukça ülkemize hiç kimse pranga vuramayacak. Nereden gelirse gelsin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yolumuza devam edeceğiz. Bizlere teveccüh gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Devrim niteliğinde işler gerçekleştirdik”

Ülkenin AK Parti iktidarında sürekli geliştiğini de dile getiren Kalaycı, “2002'den bugüne bu ülkede çok şey değişti. Devrim niteliğinde işler, yatırımlar yaptık. Taşın altına her zaman elimizi koymasını bildik. Küresel ya da içimizde yaşanan her krizden sağ salim, hatta güçlenerek çıkmayı bildik. Bugün de aynını yapıyoruz. Kur, faiz ve fiyat artışı tezgahını görerek, durdurmayı başardık. Bugün reel sektörün borcu geçtiğimiz dönemlere göre daha düşük. Kamunun borcu vardı şimdi azaldı. Açılan iş yeri sayısı kapananların çok daha üzerinde. Çalışan kesime soluk aldıracak tedbirler aldık. Asgari ücrete tarihinin en yüksek artışını uyguladık. Üzerindeki vergi yükünü azalttık. Birlik beraberliğimizle her şeyin üstesinden geleceğimizi bir kez daha gördük. Her şey çok daha güzel olacak.” şeklinde konuştu.