AK Parti Gençlik Kolları, gençlerle iftarda buluşuyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, iftarlarını gençlerle yapmaya devam ediyor. Ramazan ayının birinci gününden itibaren Bartın'daki gençleri iftar programlarında ağırlayan Demir, iftarların ardından da gençlerle çay sohbeti yapmaya gayret gösteriyor.

AK Parti Gençlik Kolları, gençlerle iftarda buluşuyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir,  iftarlarını gençlerle yapmaya devam ediyor. Ramazan ayının birinci gününden itibaren Bartın’daki gençleri iftar programlarında ağırlayan Demir, iftarların ardından da gençlerle çay sohbeti yapmaya gayret gösteriyor. Demir, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Biz de Ramazan ayından önce olduğu gibi Ramazan ayında da sürekli gençlerimizle iç içeyiz. Hemen hemen her gün gençlerimizle iftar programlarında bir araya geliyor, sonrasında da çay sohbetleri yapıyoruz. AK Parti Gençlik Kolları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin geleceği olan gençlerimizin her zaman yanındayız ve olmaya da devam ediyoruz. Gençlik sahada durmadan çalışmalarına devam ediyor ve sahada olan bir gençlik olduğumuzu, halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz.” dedi.

Demir: “Gençlik bizim her şeyimiz”

Gençlerin donanımlı, bilgi ve birikimli olmalarının yanı sıra vatanını ve bayrağını seven gençler olarak yetişmelerini de arzuladıklarını ifade eden Demir, “Gençlik bizim her şeyimiz. Türkiye Cumhuriyetimizin muasır medeniyetler seviyesine doğru hızlı bir şekilde yaptığı yolculuğu tamamlayacak olanlar bizleriz. Bunun da yolu önce birlik ve beraberlikten geçmektedir. Bazıları gençleri algı operasyonları ile yönlendirmeye çalışsa da gençlerimiz bu oyunlara gelmiyor. Türk insanı 20 yıl önce AK Parti iktidara geldiğinde ülkenin o anki durumunu unutmadı. Sağlıktan, tarıma, ekonomiden, turizme cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımları yapan AK Partidir. Gençlerimiz de bu gerçeklerin farkında” diye konuştu.