AK Parti'den Hergün'e kutlama ziyareti

Yıldırım Emlak Sahibi AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Hergün'ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı.

AK Parti'den Hergün'e kutlama ziyareti

Yıldırım Emlak Sahibi AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Hergün’ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı. Sohbet havasındaki ziyarette Hergün Gazetesi’nin 2009 yılından bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren önemli bir yerel gazete olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Yıldırım “Bartın Hergün Gazetesi, Bartın'da 7 Ekim 2009 yıldan bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren önemli bir yerel gazetemizdir. Yerel basın, yayın hayatını sürdürdüğü yörenin sesidir. Kamuoyunun yerelde neler olup bittiğini öğrenebilmesi, halkın doğru bilgilendirilmesi açısından yerel gazeteler çok önemli bir görev ifa etmektedirler.  Bartın Hergün Gazetesi de bu görevi uzun yıllardır sürdürerek, başarılı bir yerel yayıncılığa imza atmaktadır, başarılarından dolayı Bartın Hergün Gazetesi'nin kurucusundan, bu günkü çalışanlarına kadar herkesi kutluyorum. Bartın Hergün Gazetesi'nin 13. Kuruluş Yıldönümünü tebrik ediyorum. Gazetenin tüm çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Demir: “Kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir de “Bartın'da basının doğru ve hızlı haberciliğinin ilkeli yayıncılığının en önemli unsurlarından biri olan gazetenizin objektif, tarafsız ve kişi haklarına saygılı yayınlarının daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Bu vesileyle 12 yıl önce yayın hayatına başlayan Hergün Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sizin nezdinizde gazete tüm çalışanlarınıza başarılarla dolu nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Karaman ise Murat Yıldırım ve Mücahit Demir’e iyi dilekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.