AK Parti'de kongreler başlıyor

AK Parti'nin Bartın'ın Amasra ve Kurucaşile İlçelerindeki kongre tarihleri belli oldu. AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı AK Parti içerisinde görev değişimlerinin bayrak yarışı şeklinde olduğuna dikkat çekerken Amasra ve Kurucaşile ilçe kongrelerinin 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşeceğini duyurdu.

AK Parti'de kongreler başlıyor

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Türkiye’nin AK Parti ile güçlenip büyümeye devam ettiğini ifade ederken AK Parti’de ki her bir kongrenin bayrak yarışı şeklinde olduğuna dikkat çekti. İl Başkanı Kalaycı 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Amasra ve Kurucaşile ilçe kongrelerine ilişkin açıklamasında, “AK kadrolar olarak yola çıktığımız ilk günden itibaren milletimize hizmetkar olduk. Bundan sonrada milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. 14 Ağustos 2001’de Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu kutlu yolculuk her geçen gün daha da büyüyerek ve genişleyerek devam ediyor. AK Parti kadroları bu kutlu yolculuğun ilk günden itibaren milletimizin efendisi değil, hizmetkarı olmuş ve bundan da gurur duymuştur. İleri demokrasi, büyük ekonomi, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda tüm hedeflerimize bir bir ulaşırken sessiz yığınların da sesi olduk. Mazlumlara omuz verdik” dedi.

“Kongrelerimizle güçlenerek yolumuza devam edeceğiz”

AK Parti’nin her geçen gün büyüyerek ve Türkiye’nin de AK Parti ile büyümeye devam ettiğini kaydeden Kalaycı, “AK Parti ile ülkemiz tarihinin en güçlü dönemlerinden birini yaşıyor. AK Parti ile yeni ve büyük Türkiye’nin temelleri atıldı. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, ideallerimizi, hedeflerimizi, sağlam ve güvenli adımlarla yine milletimizle atmaya devam edeceğiz. Milletimizin bize olan güvenini ve inancını bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da asla ama asla boşa çıkarmayacağız. Gerçekleştireceğimiz kongrelerimizle daha da güçlenerek yolumuza devam edecek ve halkımızdan aldığımız güçle yine halkımızın hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum”

Amasra ve Kurucaşile ilçe kongrelerinin Koronavirüs salgınına karşı alınacak önlemler altında gerçekleşeceğini de sözlerine ekleyerek, “Kurucaşile İlçe kongremiz 5 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’da Kurucaşile Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecektir. Amasra İlçe kongremizde aynı gün Saat:15.00’da Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. 7.Olağan Kongre süreci çerçevesinde gerçekleşecek İlçe kongrelerimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve teşkilat mensuplarımızı kongrelerimize davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.