500 kişi alınacak

Başvurular başladı

500 kişi alınacak

Haber Merkezi

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Bartın Hükümet Caddesi’nde açılan standı ziyaret etti. Tunç, Müdürlük tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında alınacak 500 kişi için müracaatların başladığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Bartın Hükümet Caddesi’nde açılan standı ziyaret etti. Ziyarette AK Partili Bartın Belediye Meclis Üyeleri, Cahit Kemik, İlker Camcı ve bazı teşkilat mensupları da yer aldı.  Stantta görev yapan iş ve meslek danışmanlara kolaylıklar dileyen Tunç, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işsizliği azaltılması ve istihdamın arttırılması çağrısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programını başlatmıştı. Başlatılan projeye Bartın İŞ KUR İl Müdürlüğü’nün açtığı stantlarla destek oluyor” dedi.

15 MART’TAN İTİBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAKLAR

İŞKUR İl Müdürlüğünce yürütülen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında, alınacak 500 kişi için müracaatların Bartın Çalışma ve İŞKUR Müdürlüğü’ne başladığını söyleyen Tunç, müracaatların 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında devam edeceğini kaydetti.  Müracaatlar sonrasında çalışacak işçilerin kura çekilerek belirleneceğini ifade eden Tunç, işe alınacakların 15 Mart’tan itibaren de çalışmaya başlayacaklarını ve işe başlayanların İl Özel İdaresi, Belediyeler, Orman İşletmesi, Müftülük ve Milli Park’ın gerçekleştireceği projelerin tamamlanmasında istihdam edileceklerini sözlerine ekledi.