2022'nin ilk Halk Günü toplantısı yapıldı

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında yeni yılın ilk Halk Günü Toplantısı Kaymakam Hüsnü Bey toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2022'nin ilk Halk Günü toplantısı yapıldı

Toplantıda Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak hazır bulundu. Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Vali Güner, ilgili kurumlar tarafından, taleplerin ivedilikle değerlendirilerek vatandaşlara yardımcı olunması talimatını verdi. Her hafta salı günleri yapılan Halk Günü toplantılarına katılmak isteyen vatandaşların Valiliğin 0 378 227 10 24 Numaralı telefonundan, görevlilerle irtibata geçmeleri gerekiyor.

Beyhan Güner “İntiharı Önleme” konferansına katıldı

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Psikolog Çağlar Kuzu tarafından Bartın Üniversitesi öğrencilerine “İntiharı Önleme: Kendinize ve Başkalarına Nasıl Yardım Edebilirsiniz?” konulu seminer verildi. Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Beyhan Güner’in katıldığı ve çevrim içi olarak gerçekleştirilen seminere Bartın Üniversitesinden 27 öğrenci katıldı.  Seminer kapsamında; intiharın işaretleri, risk faktörleri, intihar düşüncesi olan yakınınıza nasıl yardım edilebileceği, intihar hakkındaki doğru bilinen yanlışlar konularında bilgi verildi.