2 köyde asfalt çalışmaları tamam

İl Özel İdaresi tarafından 2020 KÖYDES çalışmaları kapsamında Bakioğlu ve Uzunöz köylerine yapılan sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. Köylerdeki asfalt çalışmalarını İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin de yerinde inceledi.

2 köyde asfalt çalışmaları tamam

İl Özel İdaresi tarafından 2020 KÖYDES çalışmaları kapsamında Bakioğlu ve Uzunöz köylerine yapılan sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. Köylerdeki asfalt çalışmalarını İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin de yerinde inceledi. İncelemelerde  İl Genel Meclis Üyesi Göker Giray Gülsoy, Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürü Levent Çam, Mroje Müdürü Yunus Alışkan , Birim Yetkilisi  Beltan Köseoğlu ve Saha Sorumlusu Hüseyin Gümbül de yer aldı. Çalışmaları an ve an takip eden Başkan Dursun, “KÖYDES projesiyle köylere hizmet götürmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ödeneklerinin İlimize aktarılmasında önemli ölçüde katkı sağlayan Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç 'a ve ilimizdeki projelerimize her zaman destek olan Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner'e meclis üyelerimize teşekkür ediyor, yapılan çalışmaların gurup köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

1.3 kilometrelik ana grup yoluna sıcak asfalt

İl Özel İdaresi bunun yanı sıra yine 2020 KÖYDES projeleri kapsamında Köydes projelerimizde yer alan Tasmacı, Hıdırlar, Yeşilyurt , Hocaoğlu, Hasanefendi, Ecikler, Celilbeyoğlu, Ustaoğlu ve Köyyeri Köylerinin ana gurup yolunda da toplam 1.3 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptı.