'19 Eylül Gaziler Günü' törenle kutlandı

'19 Eylül Gaziler Günü' Bartın Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Törende Vali Sinan Güner, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın ile Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu.

'19 Eylül Gaziler Günü'  törenle kutlandı

Haber Merkezi
Düzenlenen törene Bartın Valisi Sinan Güner, Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Yıldırım Özbaş, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, Siyasi Parti İl Başkanları, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, İl Müdürleri, STK Temsilcileri, Gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Vali Sinan Güner, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın ile Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu. Program, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti.
Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından tören, Garnizon Komutanlığınca görevlendirilen subayın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve öğrencilerin şiirlerini okuması ile sona erdi.