14 yaşındaki Çiğdem Ören 6 gündür kayıp

Aile hayatından endişe ediyor

14 yaşındaki Çiğdem Ören 6 gündür kayıp

Haber Merkezi

Bartın Gazi Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Çiğdem Ören, 6 gündür kayıp.  5 gün önce okuldan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Çiğdem’in ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor.

Bartın Gazi Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Çiğdem Ören, 6 gündür kayıp. 5 gün önce yani geçen hafta çarşamba günü okula giden Ören, öğleden sonra okuldan çıktıktan sonra bir daha eve geri dönmedi. Ören ailesi, kızları o akşam eve gelmeyince hemen polise kayıp başvurusu yaptı. Ancak Çiğdem polisin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Aile o günden beri kızlarını ararken Çiğdem’in banası Erbil Ören kızlarının hayatından endişe duyduğunu söyledi. 6 çocuk babası olan Ören, "Kızım geçtiğimiz hafta Çarşamba  günü okula gitti, sonra akşam eve gelmedi. Biz de kızımızı her yerde aramaya başladık. Ama bir sonuç alamadık. Sonra Emniyete başvurdum. Ama sonuç yok. Ben devletimizden yardım bekliyorum. AFAD 'a da başvurdum. Kendileri bana şehir merkezinde arama yapamayacaklarını söylediler. İstanbul’da bir köpek kuyuya düşüyor. Herkes seferber oluyor. Benim kızım niye bulunmuyor? Ben yetkililere sesleniyorum. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi. 

Tüm Bartın halkına da seslenen aile kızlarından haber alan, duyan ya da gören olursa 0536 054 22 74 nolu telefondan kendilerine yada polis ekiplerine ulaşılmasını istedi.