Yeni dönem için koordinasyon tamam!

Bartın'da Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen '2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Koordinasyon Toplantısı'nda yeni eğitim öğretim yılında alınacak asayiş ve trafik tedbirleri masaya yatırıldı.

Yeni dönem için koordinasyon tamam!

Bartın’da Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mehmet Baykal, Kozcağız ve Hasankadı Belediye Başkanları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, daire amirleri, muhtarlar, okul idarecileri, rehber öğretmenler ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı tarafından açılış konuşması yapıldı. 

İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından kürsüye gelen Vali Arslan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek okulların her anlamda eğitim-öğretime hazır hale getirildiğini söyledi. Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için gereken tedbirlerin alındığını belirten Vali Arslan, bağımlılıkla mücadelede çocuklar ve gençleri gözlemlemenin, onları daha fazla spora ve sosyal faaliyetlere yönlendirmenin toplumun geleceğinin sağlıklı bir biçimde şekillenmesi açısından oldukça önemli olduğunun altını çizdi.

Vali Arslan, okul ve çevrelerinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun önlenmesi amacıyla da okul yönetimi, öğretmen, veli ve ilgili kurumlarla işbirliğinin önemini vurguladı.

Toplantı, soru-cevap kısmı ve katılımcıların talep ve önerilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)