'Niçin bu kadar şikâyet üzerine bu kişilere yaptırım uygulanmamaktadır?'

Güzelcehisar Köyü Yaylacık Mahallesi'ndeki cami görevlisi ile ilgili iddiaları yaptığı basın açıklamasıyla kamuoyunun gündemine taşıyan Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Hacı Gölbucaklı, Vali Nurtaç Arslan ve İl Müftüsü Ömer Keskin'e seslenerek 'Lojmanı kümese çevirip hayvan çiftliği gibi kullandığı, camiinin temizliği ile hiç ilgilenmediği, zaman zaman birkaç gün ortalarda bile gözükmediği konusunda şikâyetler gelmektedir. Mahalle halkı tarafından defalarca gerekli yerlere şikâyet edildiği halde herhangi bir işlem yapılmamaktadır. 'Siz benimle boşuna uğraşmayın benim arkam sağlam, görevden aldıramazsınız' gibi ifadeleri de defalarca kullanarak mahalle halkına tehditkâr bir dille konuşmaktadır. Şikayetlerine bir çözüm bulamayan mahalle sakinleri konuyu bizlere kadar taşımışlardır.' derken 'Kimdir bunun arkasındaki güçler, bu insanlar bu cesareti nereden almaktadır? Niçin bu kadar şikâyet üzerine bu kişilere yaptırım uygulanmamaktadır? Dindar nesil yetiştireceğiz dediğiniz bu muydu sizlerin?' diye sordu.

'Niçin bu kadar şikâyet üzerine bu kişilere yaptırım uygulanmamaktadır?'

Gölbucaklı, Güzelcehisar’daki iddiaları gündeme taşıdı

 

 

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Hacı Gölbucaklı, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklamasında bulunarak Güzelcehisar Köyü Yaylacık Mahallesi’ndeki cami görevlisi ile ilgili iddiaları gündeme taşıdı.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve İl Müftüsü Ömer Keskin’e seslenerek köy sakinlerinin şikayetlerine kulak verilmesini isteyen Gölbucaklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İktidara geldikleri 2002 yılından bu güne kadar geçen süre zarfında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında kendi yandaş ve partizanları ile kadrolaşmaya giden AKP yönetimleri, kadro işini en çokta diyanet üzerinden yapmaktadır. İktidar partisinin gücü ile bir yerlere gelenler koruyup-kollanmaktalar, hataları dahi örtbas edilmektedir. Bununla birlikte arkasına bu gücü alanlar kendilerini kral sanmaktalar.

Öyle ki; aldığım birçok ihbar ve şikâyet üzerine halkımızı ve ilgili mercileri de bu konu da bilgilendirme gereği duydum. Merkeze bağlı Güzelcehisar köyünün Yaylacık Mahallesinde bulunan camii görevlisi şahıs da maalesef bahsettiğim gücünü iktidardan alan, görevini arkasındaki güce dayanarak yapmayanlardandır.

Lojmanı kümese çevirip hayvan çiftliği gibi kullandığı, camiinin temizliği ile hiç ilgilenmediği, zaman zaman birkaç gün ortalarda bile gözükmediği konusunda şikâyetler gelmektedir. Mahalle halkı tarafından defalarca gerekli yerlere şikâyet edildiği halde herhangi bir işlem yapılmamaktadır. ‘Siz benimle boşuna uğraşmayın benim arkam sağlam, görevden aldıramazsınız’ gibi ifadeleri de defalarca kullanarak mahalle halkına tehditkâr bir dille konuşmaktadır. Şikayetlerine bir çözüm bulamayan mahalle sakinleri konuyu bizlere kadar taşımışlardır.

Kimdir bunun arkasındaki güçler, bu insanlar bu cesareti nereden almaktadır. Niçin bu kadar şikâyet üzerine bu kişilere yaptırım uygulanmamaktadır. Dindar nesil yetiştireceğiz dediğiniz bu muydu sizlerin?

Buradan Sayın Valimize ve Sayın Müftümüze sesleniyorum. Halkımızdan gelen bu sese lütfen kulak verin, bu gibi insanlar için derhal soruşturma açılmanızı ve sonuca kavuşturmanızı bekliyoruz.” (Haber Merkezi)