İl Özel İdaresi, sahillerde önlemlerini aldı

Bartın'da Mugada, Güzelcehisar, Hatipler, Büyükkızılkum, Göçkün ve Kapısuyu sahillerinde cankurtaranlar görevlerine başlarken Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, güzel bir sezon dileyerek 'Modern deniz taşıtlarımız ve gerekli tüm teçhizatlarla donatılmış Cankurtaranlarımız yaz sezonu boyunca Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için sahillerimizde olacak. Temizlik personelimiz ise sezon boyunca sahillerimizin temizliğini yapacak. Vatandaşlarımızdan isteğimiz çöplerini çöp kutularına bırakmaları ve kendi can ve mal güvenlikleri için Cankurtaranlarımızın duyurularına uymalarıdır.' diyerek  uyarılarda da bulundu.

İl Özel İdaresi, sahillerde önlemlerini aldı

 

Karakaya, güzel bir sezon diledi

 

Bartın İl Özel İdaresi sorumluluk alanındaki Mugada, Güzelcehisar, Hatipler, Büyükkızılkum, Göçkün ve Kapısuyu sahillerinde cankurtaranlar göreve başladı.

 

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya Cankurtaranlarla ve Sahillerdeki personelle bir araya gelerek yaz sezonunda yapılacak çalışmalar ile ilgili incelemeler yaptı.

 

Karakaya “Bartın İl Özel İdaresi olarak sorumluluk alanlarımızdaki sahillerimizde Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemlerimizi aldık. 6 sahilimizde 13 Cankurtaran ve Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı temizlik personelimizle yaz sezonu boyunca Vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Modern deniz taşıtlarımız ve gerekli tüm teçhizatlarla donatılmış Cankurtaranlarımız yaz sezonu boyunca Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için sahillerimizde olacak. Temizlik personelimiz ise sezon boyunca sahillerimizin temizliğini yapacak. Vatandaşlarımızdan isteğimiz çöplerini çöp kutularına bırakmaları ve kendi can ve mal güvenlikleri için Cankurtaranlarımızın duyurularına uymalarıdır. Arzumuz kazasız belasız bir yaz sezonu geçirmek. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza iyi tatiller diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)