Cemal Akın'ın oğlundan Yalçınkaya'ya ziyaret

Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın'ın oğlu Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın, genç iş insanlarıyla birlikte Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'yı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

Cemal Akın'ın oğlundan Yalçınkaya'ya ziyaret

Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın’ın oğlu Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın, Başkan Yardımcısı Doğukan Özardınç, Genel Sekreter Erge Çakır, Sayman Hakan Somaklı, Dernek üyeleri; Alkım Tan, Faik Alper Kanbur, İbrahim Can Pelenk, Hikmet Can Sayın, Emrah Taşdemir  ve dernek koordinatörü Vildan Sarımsakcı ile birlikte  Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanına derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve kentin ekonomik ve sosyal gelişimi için işbirliği fırsatlarını değerlendirmek istediklerini ifade ettiler.

Başkan Yalçınkaya, genç iş insanlarının kente katkı sağlamalarının önemini vurgulayarak belediye olarak genç girişimcilere destek olacaklarını belirtti. Toplantıda, genç iş insanları ve belediye başkanı, kentin ekonomik potansiyelini artırmak ve iş dünyasını desteklemek adına ortak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular. İşbirliği ve dayanışmanın kent için önemi belirtildi. Ziyaret sonunda her iki taraf da karşılıklı memnuniyetlerini dile getirerek, işbirliği ve iletişimin artırılması konusunda kararlı olduklarını belirttiler. Bartın'ın gelecekteki başarıları için birlikte çalışma kararlılıklarını yinelediler.