Bartınspor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

İlk karşılaşmada 2-0''lık skorla mağlubiyet

Bartınspor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Erkan Hızoğlu

2024-2025 TFF Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Bartınspor lig öncesi Ziraat Türkiye Kupası ilk tur karşılaşmasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaştı. Bartınspor karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrılırken Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.

2024-2025 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Bartınspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.Turunda Zonguldak’ta Zonguldak Kömürspor ile karşılaştı.

TFF 3.Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile Bartınspor’un karşılaşması saat 14.30'da Karaelmas Kemal Köksal stadında İstanbul bölgesi hakemlerinden Recep Buğra Çetin yönetimiyle başladı.

Bartınspor maça Eren Olmuş, Tolga Amasyalı, Tolga Akdeniz, Beytullah Çamurlu, Şükrü Topal, Ogün Yıldırım, Tahir Türker, Emin Akyıldız, Alihan Şentürk, Barış Civelek, Kaan Akar ilk 11’i ile çıktı. Sabri, Samet, Burak, Enes, Tezcan, Alperen, Ömer, Yağız, Sergen ve Tarık ise yedeklerde yer aldı.

Oynanan karşılaşmada Bartınspor 33.dakikada Zonguldak Kömürspor’lu oyuncu Mehmet Alaeddinoğlu'nun golüyle 1-0 geriye düştü.

Devre arasına 1-0 mağlup olarak giren Bartınspor ikinci yarı 79.dakikada Gürkan Öztürk’ün golüyla bu kez 2-0 geriye düştü.

Bartınspor 2-0 aldığı mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda ederken Ziraat Türkiye Kupası 2.tura yükselen takım Zonguldak Kömürspor oldu.