'Bartın halkı ve milletim adına gurur duyuyorum'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'ı Çin temasları dönüşünde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret eden Bartın'ın tanınmış siyasetçi ve iş insanı Ali Özer Salmanoğlu, 'Böyle çalışkan, samimi, halka hizmet için gece gündüz koşturan bir milletvekilimiz olduğu için Bartın halkı ve milletim adına gurur duyuyorum.' dedi.

'Bartın halkı ve milletim adına gurur duyuyorum'

Salmanoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz’ı ziyaret etti

 

 

Bartın’ın tanınmış siyasetçi ve iş insanı Ali Özer Salmanoğlu, Ankara’daki temaslarına, istişarelerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret eden Salmanoğlu, bu kez AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı Ali Özer TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Çin temasları sonrasında Aldatmaz’ın misafiri olan Salmanoğlu, ziyareti sonrasında bir değerlendirmede bulundu.

Övgü dolu sözlerle bahsettiği AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ın parti farkı gözetmeksizin Bartın ve Bartın halkı için gece gündüz çalıştığını belirten Salmanoğlu, şunları söyledi:

“Bartın’da herkesin her kesimin yakından tanıdığı, halkla iç içe olan samimi mütevazi vekilimizi, Çin’e yaptığı başarılı seyahatinden sonra bizzat Meclisteki makamında ziyaret etmekten çok büyük haz ve onur duydum.

Bartın ve Bartın halkı için parti farkı gözetmeksizin gece gündüz çalışan Sayın Aldatmaz’dan herkes memnun.

Herkesin telefonuna cevap verir. Her Bartınlının sorunuyla ilgilenir ve bu hizmetlerde bulunmaktan hiç yorulmaz.

Meclisteki makamında hep gülümseyen samimi tavrıyla bizi kabul etti.

Ben de kendileriyle başkanı olduğum STK adına Bartın’ımıza ve Bartın halkına yaptığı değerli hizmetlerinden başarılı çalışmalarından duyduğumuz sevinç ve gururla, bir tebrik plaketi takdim ettim

Daha sonra Bartın’ın geleceğiyle ilgili üzerinde çalıştığı projeler ve Bartın gençlerinin meslek sahibi olarak istihdamları, başarı gençlerimizin değerlendirilip, elinden tutulması ile ilgili uzun bir sohbetimiz oldu.

Bu sohbetten çok keyif aldım.

Sayın Aldatmaz, Bartın’ın Ulus ilçesinin şu anda hükümetimiz kabinesinde iki bakanı olduğunu, yeni atanan Sayın Murat Kurum bakanın eşinin de Uluslu olduğunu anlattılar. Ulus ilçemizle gurur duyuyoruz.

Böyle çalışkan samimi halka hizmet için gece gündüz koşturan bir milletvekilimiz olduğu için Bartın halkı ve milletim adına gurur duyuyorum.”