BARFED, Bartınlıları kahvaltıda buluşturdu

İstanbul'da yaşayan Bartınlılar BARFED öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programı ile Adile Sultan Kasrında bulunan Validebağ Öğretmenevinde buluştu.

BARFED, Bartınlıları kahvaltıda buluşturdu

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Yönetim Kurulu, Genel Başkan Sabri Avcı başkanlığında Üsküdar Adile Sultan Validebağ Öğretmen evinde Aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya; BARFED Federasyonu İcra Kurulu Üyeleri, BARFED Federasyonu Başkan Yardımcıları, BARFED Federasyonuna Üye Dernek Başkanları katıldı.

Toplantıda ayrıca onur konukları; Yedikule Göğüs Hastalıkları EAH Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit başta olmak üzere çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı.

Toplantıda boşta olan komisyon başkanlıkları belirlenirken buna göre; Genel Sekreter Özcan Şeker, Kadın Kolları Başkanı Fatma Hopikoğlu, Eğitim Komisyonu Başkanı Nezahat Tekin, Sağlık Komsiyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, Spor Komisyonu Başkanı Cemil Yılmaz, Hukuk Komisyonu Başkanı Göknur Mercan, Doğal Afet Başkanı Abdullah Karataş, Engelliler Komisyonu Başkanı Şükrü Yavuzarslan oldu.

Faaliyetler değerlendirildi

Toplantıda ayrıca BARFED Federasyonuna üye derneklerin; yaz döneminde yapacağı “Piknik Programları”, Çeşitli organizasyonlar ve İBB Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenmeyi düşünülen BARFED Federasyonu ve Üye Dernekler ile beraber “Bartın Memleket Günleri” değerlendirildi.

Cumhurbaşkanının Bartın programı konuşuldu

Toplantıda ayrıca BARFED Başkan Yardımcısı Fahri Ustaoğlu’nun davetlisi olarak Bartın’da misafir edilecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın programı değerlendirilerek Federasyon yönetimine program hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Sabri Avcı, toplantıya katılan tüm üyelere ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.