Aşcı, okul müdürleriyle toplandı

Bartın'da il merkezindeki temel eğitim kurumları müdürleriyle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, yeni eğitim-öğretim döneminin başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi.

Aşcı, okul müdürleriyle toplandı

Bartın İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, ilimiz merkezindeki temel eğitim kurumlarının müdürleri ile bir araya geldi.

Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen toplantıda; 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılında "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" çerçevesinde eğitim alanında atılan yeni adımların uygulanması ve izlenmesi, öğretmenler ve personele yönelik düzenlenecek hizmet içi eğitim faaliyetleri, okullardaki başarı oranlarının arttırılması, okullarda oluşturulan eylem planları, yıl içerisinde düzenlenecek olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin planlaması yapıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Aşcı, geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde gösterdikleri gayret, başarı, birlik ve beraberlik için tüm okul müdürlerine teşekkür ederken yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı ve başarılarla dolu bir yıl olmasını dileyerek toplantıyı sonlandırdı. (Haber Merkezi)